EVENT – Inspiration, mingel och möjligheter

Du vet när man drömmer om att starta ett företag, drömmer om att resa, drömmer om att ha mer fri tid, om att skriva den där boken. Man börjar verkställa drömmen och helt plötsligt strular allt till sig. Det går inte alls som man tänkt sig. Självsabotörerna har startar sin kampanj för att hindra dig att göra det du verkligen vill göra!

Kom och lyssna till hur du vänder dina självsabotörer till självhjälpare så du kan börja leva dina drömmar! Två av författarna till boken Skapa ditt drömliv – vänd självsabotörer till självhjälpare berättar dråpliga historier om självsabotörer och ger dig metoder för att vända självsabotörerna till självhjälpare.

Vänd självsabotörer till självhjälpare

Business in Heart presenterar

Business in Heart bjuder in Anna Åberg och Evakarin Wallin till en eftermiddag med dig för att berätta om hur du kan hitta verktygen som hjälper dig med att  uppnå de mål du drömmer om. 

Vänd självsabotörer till självhjälpare!

PLATS – Karlaplan 9B, lokalen SMEDJAN

TID: 7 november, 15.00-18.00

PRIS. 100 kr (50 kr för nätversmedlemmar)

 

 

ANNA ÅBERG

Sveriges mesta digitala nomad. Har levt sitt drömliv som resande i snart sex år. Hjälper företagare att hitta vägar till bl.a. onlineaffärer och personlig utveckling.

LÄS MER OM ANNA HÄR

Evakarin Wallin

Författare och coach med intresse inom hälsa och alternativ medicin. Har utvecklat verktyget Freedom Based Mindset, som hjälper företagare att utvecklas inom marknadsföring och skaffa kunder.

LÄS MER OM EVAKARIN HÄR