Bli Medlem

Vad vi erbjuder

I affärsnätverket Business in Heart vill vi skapa förutsättningar för kvinnor att genom kvalitativt nätverkande utöka sina kontaktnät och därigenom få möjlighet att förändra, förenkla och förbättra sitt företagande och sin karriär.

Vi erbjuder regelbundna nätverksmöten med fast agenda, kompetenshöjande och inspirerande föreläsningar och gott om tid för mingel. Här slipper du snabba säljpitch och vassa armbågar. Vi vill skapa grupper där du får möjlighet att bygga långvariga relationer och finna unika vägar till affärsutveckling och framgång.

Dessutom blir du inbjuden till andra event med olika teman, workshops och mastermindgrupper online.

Som medlem tillhör du en av grupperna och går på möten där varannan vecka, men du är välkommen att även besöka den andra hur ofta du vill.

Vad vi önskar

Vi vill att du ska få ut så mycket det bara går av ditt medlemskap och vi önskar oss också att du verkligen engagerar dig i din grupp och de möten som hålls varannan vecka. Naturligtvis kommer det upp förhinder ibland och vi begär inte att du ordnar med vikarie i de fallen. Det enda vi begär är att du känner att du vill prioritera dessa två tillfällen per månad då de andra i gruppen, den inbjudna föreläsaren och de nya gästerna ser fram emot att träffa dig.

PRIS: 1 års medlemskap kostar 5000 kr. Uppdelning av avgiften är snart möjlig via autogiro, månadsvis.

Medlemskap ger dig tillgång till

  • 6 nätverksmöten per månad,
  • 1-2 mastermindmöten online per månad, där du kan få hjälp med frågor och problem i ditt företagande.
  • Inbjudan till workshops och event.
  • Medlemskap i en sluten facebookgrupp för medlemmar

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt!